Ούτε την Πέμπτη προπονήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, με την αγωνία για τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να κορυφώνεται.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ένα μικρό αιμάτωμα, αλλά, καθώς φαίνεται, αυτό είναι αρκετό για να τον κρατά εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, τις πλέον καθοριστικές, λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τους «πράσινους» (Σάββατο 19/11, 19:30)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη ένας «πονοκέφαλος» λοιπόν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που και σήμερα είδε τον παίκτη του να μένει εκτός προπόνησης. Ο Ιμπαγάσα έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα στο γήπεδο. 

Από την άλλη, Φέισα και Παπάζογλου δεν υπολογίζονται, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο  γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο, και τον δεύτερο να κάνει τη φυσικοθεραπεία. Ο Παπάζογλου αναμένεται να επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες.  

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με ακόμη μία απογευματινή προπόνηση (19:00) , όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Λογικά ο Ιμπαγάσα θα βρίσκεται στην 18αδα, αλλά το αν θα παίξει θα εξαρτηθεί στην αυριανή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης