Με το εξ αναβολής παιχνίδι Ολυμπιακός-Δόξα Δράμας ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «μαυραετούς» και στοχεύουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λόγω των πολλών τραυματιών, με τελευταίο «θύμα» τον Φουστέρ, δεν μπορεί να κάνει το rotation όπως θα το ήθελε. Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος ή Ποτουρίδης, Ζαραδούκας ή Χολέμπας και Τοροσίδης ή Μανιάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, στα χαφ θέσεις διεκδικούν οι Μανιάτης και Μοντέστο και πιο μπροστά θα παίξει ο Ιμπαγάσα. Στην τριπλέτα των φορ θα είναι ο Πάντελιτς, έχοντας στα πλάγια δύο από τους Μιραλάς, Φετφατζίδη, Μόνχε και Αμπντούν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Από την άλλη, η Δόξα Δράμας, που σε δύο παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, θα παραταχτεί χωρίς τους Βάντερσον και Λεάντρο, που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Εκτός θα είναι και οι Ψυχογιός, Κάσιο, ενώ για πρώτη φορά σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος δεν ανήκει πια στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών. Ως αντίπαλος είχε παίξει και με τη φανέλα του Λεβαδειακού, όμως τότε ήταν δανεικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδης, Στεργιανός, Κανακούδης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Κάπελ, Τριποτσέρης, Λίμα Σάντος, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκος, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Αγγελούδης και Κατσικογιάννης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης