Ο Λούα Λούα στο φιλικό με τον Ιωνικό έδειξε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, πετυχαίνοντας μάλιστα το ένα από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Ζίκο, βλέποντας τον Κονγκολέζο ότι έχει πάρει τα… πάνω του από πλευράς φυσικής κατάστασης, και μην μπορώντας βέβαια να κάνει αλλιώς, δεδομένης της απουσίας του Μήτρογλου, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στο Ανθή «Καραγιάννη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Ντιόγο, μολονότι και σήμερα έκανε θεραπεία, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, λόγω της ένδειας που υπάρχει στην «ερυθρόλευκη» γραμμή κρούσης.

Ο 23χρονος φορ βέβαια δεν προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι με τους «αργοναύτες», αφού είναι ανέτοιμος.

Ο Ντιόγο θα κάτσει στον πάγκο και θα επιστρατευτεί μόνο σε περίπτωση που «στραβώσει» το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τρέξιμο στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Σοϊλέδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Μήτρογλου πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο και Λούα Λούα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης