Προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ.

«Πετύχαμε σε πρώτη φάση το στόχο μας να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η νίκη φυσικά, αλλά θέλουμε και να δείξουμε για άλλη μία φορά καλή εικόνα ενόψει των πλέι οφ» είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με σπουδαία πορεία όλη τη χρονιά και πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια, ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του, και θέλουμε να παίξουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση, για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας σε αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος με άλλη μία νίκη. Θα πρέπει, όπως κάνουμε πάντα, να σεβαστούμε τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: «Ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει για το πρωτάθλημα έχει επιτευχθεί, καθώς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, που μας δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Μπροστά μας βρίσκεται η αναμέτρηση με τον Κολοσσό, μια ομάδα που έχει δώσει θετικό δείγμα γραφής φέτος, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και έχει εξασφαλίσει από νωρίς τη θέση της όχι μόνο στην Α1 γενικότερα, αλλά και στα πλέι οφ. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, όπως θέλουμε και μία ακόμη καλή εμφάνιση, να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα το να κάνουμε το 25-1 είναι ένα κίνητρο, αλλά ο βασικός στόχος για εμάς είναι να παίξουμε συγκεντρωμένα και σοβαρά και να πραγματοποιήσουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση που θα μας οδηγήσει στη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης