Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έκανε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος μίλησε για την μετεγγραφή του στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες, ενώ, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ονειρεύεται έναν τελικό ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ.: πρώην ομάδα του) στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών:


Για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό:
«Είναι όμορφο που είμαι εδώ. Σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είμαι 34 ετών και θεωρούμαι νέος για τερματοφύλακας. Θέλω να προχωρήσω στην καριέρα μου και αυτή είναι ευκαιρία για μένα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω να παίξω στο UEFA και του χρόνου να αγωνιστούμε στο Champions League. Εύχομαι ότι θα το κάνουμε αυτό. Είναι μία φανταστική ευκαιρία για μένα στην προσπάθεια που κάνω για να παίξω ξανά για την πατρίδα μου καθώς όλος ο κόσμος βλέπει τις μεγάλες ομάδες.

Το λέω αυτό χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον ΟΦΗ, γιατί είναι μία καλή ομάδα και πέρασα καλά τους 5 μήνες που ήμουν εκεί. Έλαβα τόσα τηλεφωνήματα όμως από την στιγμή που ήρθα εδώ τόσος κόσμος μου εύχεται τα καλύτερα. Είναι άνθρωποι που έχω να μιλήσω 6-7 μήνες και είναι φοβερό όταν πηγαίνεις σε μία μεγάλη ομάδα πόσος κόσμος σε καλεί».

Για τα όνειρα και τις προσδοκίες του: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ για τον σύλλογο. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να εγκατασταθώ εδώ με τα παιδιά και την οικογένειά μου. Θα ήταν όμορφο να μείνω όσο περισσότερο μπορώ.
Από μένα εξαρτάται. Έχω 48 μήνες για να δείξω ποιος είμαι. Θα ήταν βέβαια φανταστικά εάν παίζαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League. Θα ήταν τέλειο! Αλλά η φιλοδοξία μου είναι να παίξω τώρα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Να παίξω καλά για την ομάδα και για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αντιμετώπιση του κόσμου και την παραμονή του στην Ελλάδα: «Ο κόσμος μου έχει φερθεί πολύ καλά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Όταν μετακόμισα στην Κρήτη όλοι προσπάθησαν να με κάνουν να αισθανθώ καλά αλλά ακόμα και στην Αθήνα που είμαι εδώ 3 με 4 μέρες, μένω σε ένα ξενοδοχείο και όλοι έρχονται και με χαιρετούν και μου εύχονται τα καλύτερα.

Αυτό με κάνει να νιώθω ευπρόσδεκτος το ότι όλοι μου εύχονται τα καλύτερα. Όσο για τον καιρό έχει κρύο αλλά όχι όσο στην Αγγλία. Περνάω καλά εδώ και γι’ αυτό άλλωστε υπέγραψα 18μηνο συμβόλαιο εδώ. Γιατί μου αρέσει η περιοχή, ο σύλλογος και ο κόσμος. Είναι πολύ όμορφα για μένα. Ο κόσμος με αναγνωρίζει. Με κοιτούν και μερικές φορές. Δεν είναι 100% σίγουροι ότι είμαι εγώ αλλά μετά με αναγνωρίζουν.

Είναι όμορφο να το βλέπεις αυτό. Να σε αναγνωρίζουν και να τους χαιρετάς. Πρέπει να μάθω περισσότερα ελληνικά γιατί είναι δύσκολα. Προσπαθώ αλλά μου είναι πολύ δύσκολο αυτήν την στιγμή. Προσπαθώ αλλά μου είναι πολύ δύσκολο αυτήν την στιγμή».

Για τις διαφορές Ελλήνων και Ιρλανδών: «Οι Ιρλανδοί είναι πολύ χαλαροί όπως και εγώ. Ο καιρός δεν είναι τόσο καλός βέβαια αλλά οι άνθρωποι μοιάζουν. Είμαστε χαλαροί, είμαστε καλοί, καλωσορίζουμε τους άλλους και είναι βασικά το ίδιο με εδώ. Και εκεί λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Οι Ιρλανδοί λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Είναι φοβερό. Είναι φανταστικά όποτε γυρίζω σπίτι και βλέπω τους φίλους μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης