Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Gabriel στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Atletico Madrid για τα play-offs του Champions League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος άσος του «τριφυλλιού» (ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα), ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα συμπεριλήφθηκε από τον Henk Ten Cate στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους «rojiblancos» στο ΟΑΚΑ.

 

Αντίθετα ο Ολλανδός τεχνικός του «τριφυλλιού» απέκλεισε από την αποστολή τον τραυματία Kante, καθώς τους Sarieggi, Μελίσση, Πετρόπουλο και Μαχλέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ten Cate αναζητεί τον παρτενέρ του Λουκά Βύντρα για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Τη θέση του δεύτερου σέντερ μπακ διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Κώστας Κατσουράνης και Mattias Bjarsmyr.

Υπεγράφη η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Μπορεί άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού να κινούνται σε ρυθμούς Atletico Madrid, ωστόσο σήμερα υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου των «πρασίνων» στον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, υπέγραψε την ΜΠΕ (σ.σ.: Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων). Ένα βήμα σημαντικό μέχρι το επόμενο, που δεν είναι άλλο από την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Μέχρι τότε, απομένει να σταλεί ο πλήρης φάκελος στη ΔΟΚΚ και από εκεί και πέρα να υπάρξει η απαραίτητη έγκριση, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου «σπιτιού» του «τριφυλλιού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης