Πανέτοιμος για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αθηναϊκό clasico με την «Ένωση» και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, από την οποία αποκλείστηκε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε ότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι ανέτοιμος αγωνιστικά κι έτσι δεν τον συμπεριέλαβε μεταξύ των «εκλεκτών» του για το ματς με τον «δικέφαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο προπονητής των «πράσινων» πήρε στην αποστολή τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν και στην αποστολή για το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού αφιερώθηκε σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις, ενώ ο Σεϊταρίδης γυμνάστηκε ατομικά.

Εκτός από τον Μπουμσόνγκ, από την αποστολή για το ντέρμπι με την «Ένωση» θα απουσιάζουν ακόμη οι τραυματίες Λέτο, Σεϊταρίδης, οι ανέτοιμοι Ρούντολφ, Πετρόπουλος, ο τιμωρημένος Βιτόλο, ο Ιωαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, καθώς και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή των «πρασίνων» απαρτίζουν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Μαρίνος, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Καραγκούνης, Νίνης, Τοτσέ, Κουίνσι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης