Σε διάψευση σημερινών δημοσιευμάτων του Τύπου, που τον ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Αντρέας Βγενόπουλος.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει να αναζητούν άλλες λύσεις σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό το λόγο ο Βγενόπουλος είχε επαφές με τον Υπουργό, τον οποίο ρώτησε αν μπορούν οι «πράσινοι» να χρησιμοποιήσουν ως μόνιμη έδρα το ΟΑΚΑ.

αντίδραση του μετόχου της ΠΑΕ ωστόσο ήταν άμεση: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο κ. Α. Βγενόπουλος είχε συνάντηση ή συζήτηση με τον κ. Π. Γερουλάνο για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το θέμα αυτό το χειρίζονται αποκλειστικά τα όργανα της θυγατρικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εταιρείας ΓΗΠΕΛ και ο κ. Βγενόπουλος δεν έχει καμία ανάμειξη, ούτε προτίθεται τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης