ΠΑΟ: Διέψευσε ο «Βγενό» τις επαφές για το ΟΑΚΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 16:42
ΠΑΟ: Διέψευσε ο «Βγενό» τις επαφές για το ΟΑΚΑ
Σε διάψευση σημερινών δημοσιευμάτων του Τύπου, που τον ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Αντρέας Βγενόπουλος.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει να αναζητούν άλλες λύσεις σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό.

Γι' αυτό το λόγο ο Βγενόπουλος είχε επαφές με τον Υπουργό, τον οποίο ρώτησε αν μπορούν οι «πράσινοι» να χρησιμοποιήσουν ως μόνιμη έδρα το ΟΑΚΑ.

αντίδραση του μετόχου της ΠΑΕ ωστόσο ήταν άμεση: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο κ. Α. Βγενόπουλος είχε συνάντηση ή συζήτηση με τον κ. Π. Γερουλάνο για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το θέμα αυτό το χειρίζονται αποκλειστικά τα όργανα της θυγατρικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εταιρείας ΓΗΠΕΛ και ο κ. Βγενόπουλος δεν έχει καμία ανάμειξη, ούτε προτίθεται τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία.»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 17:06