Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Mirko Savini στον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες το «δικέφαλο» του Βορρά έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Ιταλό αριστερό μπακ της Palermo, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια ο Sorlin

Ολοκληρώθηκε σήμερα και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Olivier Sorlin στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γάλλος μέσος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος, ως γνωστόν, την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο «δικέφαλο» του Βορρά, έμεινε ελεύθερος από τη Rennais πριν λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την FC Stade Rennais για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Olivier Sorlin. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου ο Olivier Sorlin τόνισε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η λογική συνέχεια των 6 υπέροχων προηγούμενων μηνών στην ομάδα.

Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους οποίους συνεργάστηκα και το φανταστικό κοινό μας, που γνώρισα στους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας, ήταν οι βασικοί λόγοι που ήθελα να παραμείνω. Επιπλέον η οικογένειά μου βρήκε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ να επιτύχουμε όλους τους στόχους του ΠΑΟΚ».

(Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009, 16:25)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης