Από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη θα περάσει ο Τζιλς Μπαρνς. Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας θα μεταβεί την Κυριακή στην Ολλανδία για να δοκιμαστεί από τον προπονητή του ΠΑΟΚ και αν πείσει για τις ικανότητές του θα αποκτηθεί από τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο 24χρονος στράικερ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης, γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1988 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ντέρμπι Κάουντι (2005-09), Φούλαμ (δανεικός 2009), Γουέστ Μπρομ (2010-11) και Ντονκάστερ (2011-12) και σχεδόν σε όλες τις ομάδες πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν. Πλέον, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2007 κέρδισε στην Ντέρμπι το βραβείο καλύτερου νέου παίκτη και αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής του μήνα τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς. Επιπροσθέτως, έχει… γράψει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας.

Στην Ολλανδία ο Κουμάλο

Εν τω μεταξύ στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο, όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ αφίχθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μπονγκάνι Κουμάλο.

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός έφθασε μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη και αμέσως φόρεσε τα ρούχα της νέας του ομάδας για να βρεθεί στο μεσημεριανό τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ τον χαιρέτησαν και τον καλωσόρισαν στην ομάδα, ενώ και ο Γιώργος Δώνης του έδωσε τις πρώτες βασικές πληροφορίες για την λειτουργία και το πρόγραμμα της ομάδας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης