ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Ζαγοράκη ζητούν οι συνδεσμίτες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010, 20:25
ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Ζαγοράκη ζητούν οι  συνδεσμίτες
Ανακοίνωση, με την οποία καλούν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να συναντηθεί μαζί τους, για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, εξέδωσαν οι 34 Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ.

«Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δυναμική για το καλό του ΠΑΟΚ. Την θέση μας θα την ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον οποίο θα απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Χωρίς καμία έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε λιγότερο από 24 ώρες της ανακοίνωσης μας, επιβεβαιώσατε τα όσα είπαμε περί προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. («Μ»έσα «Μ»αζικής «Ε»πιροής) και διαστρέβλωσης της αλήθειας καθώς και της ύπαρξης καθοδηγούμενων προβάτων στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Είδαμε ξαφνικά στην πολυσυζητημένη ανακοίνωσή μας, να προσθέτετε μία πρόταση την οποία δεν γράψαμε. Ποτέ δεν ζητήσαμε να φύγει ο «πολυαγαπημένος μας» πρόεδρος.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να απολογηθούμε, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έχουν ματώσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Μοναδική τους ασχολία είναι το ίντερνετ και το ράδιο. Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δυναμική για το καλό του ΠΑΟΚ. Την θέση μας θα την ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον οποίο θα απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες του.
Υ.Γ.: Για όσους βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν "μικρή μερίδα οπαδών" σας υπενθυμίζουμε τους συνδέσμους που συνυπέγραψαν:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, LEMMY, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΘΕΡΜΗ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΒΟΡΕΙΟΙ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ, ΑΡΝΑΙΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ), ΜΑΛΓΑΡΑ-ΚΥΜΙΝΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΒΟΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010, 20:25