Την πεποίθησή του, ότι ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα του με 98-90, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με δύο αντιπάλους που πάλεψαν για 40λεπτά και τα έδωσαν όλα. Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε μπάσκετ. Επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 19 ή 15 πόντους, δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε. Στο τέλος δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, όμως το σημαντικό είναι ότι έγινε σπουδαίο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά πρέπει πλέον να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Στους τελικούς θα είναι στο χέρι μας να πάρουμε νίκη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει, βέβαια, να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε καλά σε αυτό το ματς και να το βελτιώσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι παίξαμε δίχως τον Μπουρούση και τον Κλέιζα, αν και όσοι έπαιξαν έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δείξαμε, πάντως, ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Την επόμενη φορά πρέπει να κερδίσουμε εδώ».

Καταλήγοντας, αναφορικά με την ατμόσφαιρα που συνάντησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ο Παπαλουκάς τόνισε: «Έχουν γίνει βήματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν, όμως απέχουμε αρκετά από το να πούμε πως τα πράγματα είναι ακριβώς όπως πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης