Παρά την ήττα της εθνικής Ελπίδων με 3-0 από την Τσεχία στο Γιάμπλονετς, ο Θανάσης Παπάζογλου πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2011.

O διεθνής επιθετικός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα μας, με ένα γρήγορο γκολ στον επαναληπτικό της προσεχούς Τρίτης στην Τρίπολη, έχει τύχη για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι η Τσεχία δεν είναι καλύτερη από μας. Όμως χάσαμε με 3-0 την Παρασκευή και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ, που νομίζω πως το αξίζαμε. Πέσαμε σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που έπιανε τα άπιαστα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πίστη κι όλα γίνονται» είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Αν παίξουμε σαν ομάδα, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, θα κερδίσουμε. Αν το σκορ θα μας φτάνει για την πρόκριση είναι κάτι που θα το δούμε. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Στόχος μας είναι ένα γρήγορο γκολ. Όσο περνά η ώρα και δεν έρχεται το γκολ, θα πέφτει η ψυχολογία μας. Ταυτόχρονα πρέπει να μη δεχτούμε γκολ, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης