Παίκτες της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Οι “κιτρινόμαυροι” έψαξαν να βρουν ομάδα για να πουλήσουν τους δύο παίκτες, αλλά οι προσφορές που περίμεναν δεν ήρθαν ποτέ με αποτέλεσμα να τους κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για το Νίκο Λυμπερόπουλο ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες, ωστόσο, καμία δεν ήταν διαθετημένη να καταβάλει 800.000 ευρώ στην Ένωση και 600.000 ευρώ συμβόλαιο στον παίκτη. Αυτό σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Μεσσήνιος φορ θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, δίνοντας ακόμα μια λύση στον Γιώργο Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο Αργεντίνος θα πάρει άλλη μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως και ο ίδιος εμφανίζεται αποφασισμένος να το πετύχει. Ωστόσο, η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει ακόμα ένα αριστερό αμυντικό, με τον Στέλιο Βενετίδη να φαίνεται σαν πρώτη επιλογή.

Από εκεί και πέρα, το φλερτ με τον Άγγελο Μπασινά, αναμένεται να εξελιχθεί σε πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές 750 με 850 χιλιάδες ευρώ. Τέλος, ο Παναγιώτης Κονέ που είχε εκφράσει τις ανυσηχίες του για το χρόνο συμμετοχής του, λόγω της έλευσης των Σκόκο και Μπερνς, αλλά ο Ντέμης Νικολαϊδης τον καθησύχασε, λέγοντάς του ότι θα πάρει τις ευκαιρίες να αποδείξει τις ικανότητές του.  

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το νέο το συμβόλαιο ο Σάββας Γκεντζόγλου. Ο 18χρονος αμυντικός μέσος, τα βρήκε σε πρώτη φάση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και απομένει η επισημοποίηση της αναπροσαρμογής του συμβολαίου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης