«Παιχνίδι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012, 14:45
«Παιχνίδι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό»
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Σκωτία, ενόψει του αγώνα με την Μάδεργουελ, τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ορόσημο για τους «πράσινους».

«Το παιχνίδι αυτό είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό και θα δείξει αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη σεζόν την όχι μόνο ηθικά και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και θα γυρίσει σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Η ετοιμότητα παίζει ρόλο για αυτά τα παιχνίδια και εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες ανέφερε: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Ήδη η ομάδα στέκεται καλύτερα από ότι όταν ξεκινήσαμε. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα, να προχωρήσουμε. Αυτό θέλουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού άλλωστε. Θέλουν να την βλέπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να παίξουμε οργανωμένα σε όλο το 90λεπτο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012, 14:47