Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» η Λάρισα. Οι «βυσσινί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ άνοιξε το σκορ στο 54’ με τον Λαζαρίδη, όμως στο 76’ ο Μακίνουα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να περιορίσει τη Λάρισα στο μισό γήπεδο. Παρά την υπεροχή τους οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν, ενώ αντίθετα οι «βυσσινί» στο 20’ ανησύχησαν με τον Κανόμπιο.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα ήταν και πάλι η ομάδα που άγγιξε το 1-0. Στο 47’, μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην άμυνα του Άρη, ο Ιγκλέσιας βρέθηκε εντελώς μόνος στη μικρή περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Η λύση για τον Άρη ήρθε τελικά στο 54’. Ο Λαζαρίδης από την εκτέλεση φάουλ του Κάλβο πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, δείχνοντας το δρόμο για τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις βαθμοί για τους Θεσσαλονικείς δεν ήρθαν όμως, καθώς στο 76’ ο Μακίνουα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στη συγκεκριμένη φάση ο Χουάνμα απέκρουσε το σουτ του Κουζέν, η μπάλα πήρε ύψος, ο Τουμέρ κατέβασε και ο σκόρερ με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Ελλάδα.

Η Λάρισα στο 88’ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όμως η κεφαλιά του Κουζέν σταμάτησε το δεξί δοκάρι του Χουάνμα.

Άρης – Λάρισα 1-1 (Νovasports2)

Γκολ: 53′ Λαζαρίδης – 75′ Μακίνουα

Κίτρινες κάρτες:
Ναφτί, Λαζαρίδης – Σίμιτς, Iγκλέσιας, Ρομέου, Κατσιαρός

Κόκκινες κάρτες:

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Χουάνμα, Νέτο, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βαγγέλι, Ναφτί, Πρίττας (79′ Φαμπιάνο), Κάλβο (84′ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (66′ Τόχα).

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας):
Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κατσιαρός, Ταλ, Ιγκλέσιας (69′ Γκέρεμι), Κανόμπιο, Πούρι (57′ Mετίν), Σίμιτς (63′ Μακίνουα), Ρομέου, Κουζέν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης