Το  ερωτικό σκάνδαλο, που είχε ξεσπάσει τον περασμένο Φεβρουάριο με επίκεντρο τον ίδιο και την πρώην γυναίκα του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, Γουέιν Μπριτζ είχε στερήσει στον Τζον Τέρι την αρχηγεία στην ομάδα των «λιοντάριων».

Δεκατρείς μήνες μετά ωστόσο, ο αμυντικός της Τσέλσι, είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο (26/3)  αγώνα με την Ουαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επαναφορά του στην αρχηγεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, όπως είναι λογικό έχει χαροποιήσει τον 30χρονο οπισθοφύλακα, ο οποίος με σχετικές δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα «SUN» ανέφερε τα εξής:

«Ξεπέρασα γρήγορα την απόφαση του προπονητή να μου πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δεν είχαμε καμία προστριβή. Έκανα πάντα ό,τι χρειαζόταν ο προπονητής μου από μένα για να κερδίζουμε και ποτέ δεν έπαψα να ελπίζω ότι θα ξαναγινόμουν αρχηγός της εθνικής Αγγλίας». Και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν μου ανακοινώθηκε σε μία συνάντηση στο Γουέμπλεϊ ότι δεν θα ήμουν πλέον αρχηγός δέχτηκα και σεβάστηκα την απόφαση και, παρόλο που δεν ήμουν απόλυτα σύμφωνος, έσφιξα το χέρι του Καπέλο και του είπα ότι θα έδινα πάντα το 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης