Πριμοδοτεί την «πράσινη» εθνική ο Πατέρας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 16:13
Πριμοδοτεί την «πράσινη» εθνική ο Πατέρας
Πριμ 100.000 ευρώ προσφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της ΕΠΟ, στους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδας που εξασφάλισαν την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Νίκος Πατέρας, απέστειλε σήμερα επιστολή στον ομόλογό του της ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, στην οποία αναφέρει:

«Με την παρούσα επιθυμούμε αφενός να σας συγχαρούμε θερμά για την πανάξια πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 και αφετέρου να σας δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που στην πορεία προς αυτήν την επιτυχία η Εθνική μας ομάδα στελεχώνεται συστηματικά με 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως δεχθείτε αυτή μας την προσφορά ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της μεγάλης προσπάθειας των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών και αναγνώρισης της συμβολής αυτής της επιτυχίας στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους.

Παρακαλούμε τέλος, να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, κ. Ρεχάγκελ και τους συνεργάτες του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 16:13