Προτάθηκε ο Τσάβες, και η… καραμπόλα με Ιμπαγάσα και Ντιόγο

Προτάθηκε ο Τσάβες, και η… καραμπόλα με Ιμπαγάσα και Ντιόγο
Ο Κρίστιαν Τσάβες φαίνεται πως είναι σαν το… γνωστό αναψυκτικό. Πάει με όλες τις μετεγγραφικές περιόδους! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός μέσος της Μπόκα Τζούνιορς εμφανίζεται στη… λίστα του Ολυμπιακού, ενώ κάτι ανάλογο είχε ξανασυμβεί παλαιότερα με τους «ερυθρολεύκους» αλλά και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν ξεκαθαρίσει ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη, πέραν αυτής του Πίνο, ωστόσο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αριέλ Ιμπάγασα για τη Χιμνάσια Χουχούι ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι!

Ο Τσάβες, που απασχόλησε έντονα τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του, ειδοποιήθηκε από τον νέο τεχνικό της Μπόκα, τον Κάρλος Μπιάνκι, ότι δεν υπολογίζεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει δύο ομάδες από την Αργεντινή, η Ρασίνγκ Κλουμπ και η Κίλμες, ο ίδιος όμως «ψάχνεται» για μια ευκαιρία να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Πάντως, για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση μη κοινοτικού -δεν έχει κενή θέση ξένου-, θα πρέπει να... ξεφορτωθεί τον Ντιόγο, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος!

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012, 13:17