Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως η αθλητική δραστηριότητα είναι πλούσια, αφού είναι σε εξέλιξη οι Μεσογειακοί Αγώνες, αλλά και οι προετοιμασίες των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση δίνει σήμερα η Λάρισα στην Αυστρία, με αντίπαλο την Altach, ομάδα της β’ κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19:30 στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση παρουσία των οπαδών του.

Το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 9 το πρωί, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα προπονηθούν μπροστά στους φιλάθλους τους.

Για το grand slam του Παγκοσμίου πρωταθλήματος beach volley, που διεξάγεται στο Stavanger, οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Ευδοξία Αργυροπούλου αντιμετωπίζουν στις 12 το μεσημέρι της Ελβετίδες Koon και Coumker.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12:30 το μεσημέρι ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά παραχωρούν συνέντευξη Τύπου με θέμα τις ελλείψεις υποδομών.

Με επτά ελληνικές συμμετοχές ξεκινά σήμερα στη Βουδαπέστη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων εφήβων – νεανίδων.

Μεσογειακοί Αγώνες

Με αρκετές ελληνικές συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων τους συνεχίζονται σήμερα στίβος και κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Παράλληλα ελληνικές συμμετοχές υπάρχουν σε ενόργανη γυμναστική, σκοποβολή και beach volley.

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στις 18:00 το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8. Η Εθνική Ανδρών του βόλεϊ παίζει στις 18:30 με τη Γαλλία, η Εθνική Ανδρών πόλο στις 16:00 με την Τουρκία, το αντίστοιχο συγκρότημα του μπάσκετ δίνει αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης