ΠΣΑΠ: Αρχίζει η διανομή του ιατρικού εξοπλισμού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020, 22:57
ΠΣΑΠ: Αρχίζει η διανομή του ιατρικού εξοπλισμού

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠ ενημερώνει πως από την Τετάρτη 3/6, θα ξεκινήσει η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε προ δύο μηνών. Ο εξοπλισμός θα διανεμηθεί σε 11 συνολικά νοσοκομεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών:

«Ο ΠΣΑΠ, πιστός στις αρχές του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από αύριο 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διάθεση του ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε στις 3 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας Gazzetta.gr.

Το υλικό θα μοιραστεί σε έντεκα (11) νοσοκομεία των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης και αφετηρία της όμορφης διαδρομής θα αποτελέσει αύριο (13:00) το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, μέλη του Συνδέσμου μας θα παραδώσουν σε γιατρούς και νοσηλευτές ένα μέρος του υλικού, στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη «μάχη» που δίνουν εναντίον του κορωνοϊού και να σταθούμε αρωγοί στο έργο που επιτελούν.

Οι ήρωες με τα άσπρα μας συγκλόνισαν με την αυταπάρνηση που επέδειξαν σε μία πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα συγκυρία και οφείλουμε να σταθούμε πλάι τους, ώστε να διασφαλίσουμε ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020, 22:58