Άλλη μια μεταγραφική… βόμβα επεφύλαξε ο πρόεδρος της Real Madrid, Florentino Perez. Ο Ισπανός εμπνευστής του σχεδίου «Galacticos», που επανήλθε στην προεδρία των «Merengues» μέσα σε μια εβδομάδα έκανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη να… παραμιλάει με τις μεταγραφές του Kaka και του Cristiano Ronaldo.

Η Manchester United αποδέχθηκε την πρόταση – μαμούθ των 93 εκ. ευρώ της «βασίλισσας» και παραχωρεί τον Πορτογάλο super star στους Μαδριλένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 24χρονος Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, με ετήσιο μισθό δέκα εκατομμύρια ευρώ, ο δε ατζέντης του παίκτη θα λάβει το 10% του ποσού (9,3 εκατομμύρια ευρώ), για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση της Manchester United έχεις ως εξής: «Οι κόκκινοι έκαναν δεκτή πρόταση για τον Ronaldo. Η Manchester United δέχτηκε πρόταση-ρεκόρ ύψους 93 εκατ. ευρώ από τη Real Madrid για τον Cristiano Ronaldo. Έπειτα από αίτημα του Cristiano -που εξέφρασε την επιθυμία να φύγει- και κατόπιν συζήτησης με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η United αποφάσισε να δώσει στη Real Madrid την άδεια να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. Η υπόθεση αναμένεται να έχει καταλήξει ως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι νεωτέρας».

Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η μεταγραφή του Zinedine Zidane από την Juventus στην Real Madrid, που στοίχισε 75 εκατ. ευρώ, και στην δεύτερη ο Kaka με 67 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης