Την ευκαιρία να δοκιμάσει την Εθνική ομάδα, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010, θα έχει στο φιλικό παιχνίδι με τη Δανία (Γ. Καραϊσκάκης – 21:15) ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός μίλησε με καλά λόγια για τους Σκανδιναβούς και αποκάλυψε τους πέντε από τους έντεκα παίκτες, που θα χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα.

«Η Δανία είναι πρώτης κλάσης αντίπαλος. Θα δώσουμε ένα πολύ καλό τεστ αύριο και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι η τελευταία ευκαιρία για να αποκτήσουμε εικόνα ενόψει των αγώνων με τον Ισραήλ», είπε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αποκάλυψε ότι στην ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Δέλλας, Γκέκας, Χαριστέας. Όσο για τον Κατσουράνη, τόνισε: «Δεν θα ξεκινήσει αύριο αλλά θα μπει αλλαγή, καθώς όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα κάνουμε όσες αλλαγές μας επιτραπούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος για την εμφάνιση του Χαλκιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Τον έβλεπα κι ανέβαιναν οι χτύποι της καρδιάς μου. Θα παίξουν και οι δύο τερματοφύλακες γιατί και ο Τζόρβας πήγε καλά με την Ιταλία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης