Συγχαρητήρια σε Κατσικάρη

Συγχαρητήρια σε Κατσικάρη
Ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών συνεχάρη με επίσημη ανακοίνωση τον Φώτη Κατσικάρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ρωσίας.

Αναλυτικά: «Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ρωσίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον καταξιωμένο προπονητή, αλλά και μια πολύ σημαντική επιτυχία για όλους τους Έλληνες προπονητές.

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες προπονητές έχουν διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό, ακόμη και στα κορυφαία πρωταθλήματα. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας ιστορικής εθνικής ομάδας, με πολλές και σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, όπως είναι η Ρωσία, αποτελεί μια τιμητική διάκριση για τον Φώτη Κατσικάρη και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκτός από την απόδοση των ευσήμων, επιθυμεί να ευχηθεί "καλή σταδιοδρομία".

Ο Φώτης Κατσικάρης τα τελευταία τρία χρόνια κάθεται στον πάγκο της Μπιλμπάο. Έχει εργαστεί ακόμη στη Βαλένθια, στον Αρη, στην ΑΕΚ και στη Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, όπου είχε την πρώτη του γνωριμια με το ρώσικο μπάσκετ».

Επίσης ο σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση και για το πρόβλημα υγείας του Στέργιου Κουφού, επισημαίνοντας: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για "ταχεία ανάρρωση" στον Στέργιο Κουφό, που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα θα τον κρατήσει μακριά από τον πάγκο του Ρεθύμνου τις επόμενες βδομάδες».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 15:04