Να συνεχίσει τον επιτυχημένο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του στην Εθνική Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, θα προσπαθήσει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σερβία δήλωσε πως θέλει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια, ενώ επεσήμανε πως το παιχνίδι με τους «πλάβι» αποτελεί μέρος της προετοιμασίας της Ελλάδας.

«Θέλω να δώσω συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια. Περιμένουμε να δούμε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα περιμένουμε νίκες. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ουσιαστικά η πρώτη επαφή με τους παίκτες σε αγώνα. Θέλω να δω ορισμένα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι το ματς αποτελεί την προετοιμασία για τα προκριματικά» είπε ο Σάντος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει καταπληκτική διάθεση. Στο σύντομο διάστημα που είμαστε μαζί έπρεπε να τους πούμε και τους δείξουμε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο, τι από αυτά που είπαμε τα έχουμε καταλάβει και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο».

Όσο για το τι θα αλλάξει στη φιλοσοφία της Ελλάδας, ο Πορτογάλος απάντησε: «Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε τους καλύτερους Έλληνες στην ομάδα, υπάρχουν πολλά πράγματα –πάντα- που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε στο σύστημα που έχουμε επιλέξει. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι χαρά και διάθεση από τους παίκτες που είναι στην Εθνική. Όλοι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να παίξουν. Πάντα σε μια ομάδα υπάρχει μια βάση. Βρισκόμαστε σε μια Εθνική ομάδα και πρέπει να στηριζόμαστε σε μια βάση, αλλά κανείς παίκτης δεν είναι αναντικατάστατος».

Κλείνοντας, μίλησε για την επιλογή της Σερβίας, ως αντιπάλου για το φιλικό και εξήγησε: «Μπορούμε να πούμε πολλά. Ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε με μια εύκολη ομάδα και να νικήσουμε. Αλλά αυτό το παιχνίδι που θα δώσουμε είναι καλό για να δούμε κάποια πράγματα. Εάν νικήσουμε –και πάλι- θα μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε και η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ, ενώ το παιχνίδι με τη Σερβία θα γίνει αύριο στις 21:30 στο Βελιγράδι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Καφές, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης