Στο ΟΑΚΑ χτυπάει απόψε (22:00,ΝΕΤ) η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ, όπου ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, με φόντο το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι προηγούνται με 2-1 στους τελικούς, θα υπερβάλουν εαυτούς στο αποψινό παιχνίδι, για να φτάσουν στην τρίτη νίκη και να πανηγυρίσουν, μπροστά στους φίλους τους, τον ένατο συνεχή, 13ο τα τελευταία 14 χρόνια και συνολικά 32ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης στο ΣΕΦ, είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα… ρέστα τους κόντρα στο «τριφύλλι», προκειμένου να ισοφαρίσουν σε 2-2 τις νίκες και να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο ματς, που θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά στους τελικούς τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» είναι πλέον ιατρικά έτοιμος κι έτσι θα συμπεριληφθεί στη 12αδα, αντί του Γιώργου Μπόγρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί και σήμερα χωρίς τους μακροχρόνια απόντες, λόγω τραυματισμών, Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλο.

Πάντως ο Ίβκοβιτς επεφύλασσε μία έκπληξη στη 12αδα, αφού τη θέση του Παπανικολάου πήρε ο Μάρκο Κέσελ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Τανατζής και Καρακατσούνης. Αν χρειαστεί πέμπτος τελικός για να αναδειχθεί πρωταθλητής, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης