Στη Ραμάλα η «Hasta La Victoria Siempre»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, 17:06
Στη Ραμάλα η «Hasta La Victoria Siempre»
Η ελληνική ομάδα καλλιτεχνών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «Hasta La Victoria Siempre» έφτασε σήμερα στη Ραμάλα, όπου θα λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό (29η Νοέμβρη), και θα δώσει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα Παλαιστινίων παλαιμάχων την Πέμπτη στις 17:00, στο στάδιο «Φάϊσαλ Χουσέϊνι».

Σήμερα, τα μέλη της ομάδας περιόδευσαν σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην περιοχή της Ραμάλα, επισκέφθηκαν κέντρα νεότητας, συνάντησαν τοπικούς βουλευτές, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, και μοίρασαν αθλητικές φανέλες σε μικρά παιδιά.

Τα μέλη της ομάδας είδαν από κοντά το διαχωριστικό Τείχος, στο τμήμα που χωρίζει τη Ιερουσαλήμ από την Καλάντια και ενημερώθηκαν για τα διάφορα γκράφιτι που έχουν ζωγραφιστεί πάνω στο Τείχος από Παλαιστίνιους και ξένους καλλιτέχνες.

Αύριο Πέμπτη, τα μέλη της ομάδας θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Γιάσερ Αραφάτ, και θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας και θα ακολουθήσει συναυλία.

Την Παρασκευή θα περιοδεύσουν στη Βηθλεέμ και θα επισκεφθούν το Ναό της Γεννήσεως. Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα, Σαμίρ Αμπού Γκαζάλε, επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα με την Ελληνική ομάδα και ευχαρίστησε τα μέλη της για τη συγκινητική τους επίσκεψη που εκφράζει τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας κι αλληλεγγύης που συνδέουν τον Ελληνικό και τον Παλαιστινιακό λαό. Ο Πρέσβης ευχαρίστησε και την Παλαιστινιακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την εξαιρετική προετοιμασία και διοργάνωση της επίσκεψης και της περιοδείας της Ελληνικής ομάδας.

Την Ελληνική ομάδα αποτελούν: Γιάννης Παυλίδης, Βασίλης Λέκκας, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Ηρακλής Δημητριάδης, Τάκης Βαμβακίδης, Στέλιος Σεραφίδης, Δημήτρης Μάστορας, Γ. Αναστασόπουλος, Μαρίνος Μουζάκης, Σάββας Παπάζογλου, Γρηγόρης Ψαριανός, Δημοσθένης Μαλλιώρας, Κώστας Τσιάκαλος, Λάκης Βαμβακίδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ψαριανός σε ανταπόκριση από τη Δυτική Όχθη
, Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009, 19:44

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, 17:20