Υπό το βλέμμα του Νικόλα Πατέρα διεξήχθη η σημερινή τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», πριν τα κρίσιμα παιχνίδια συνηθίζει να επισκέπτεται την Παιανία, προκειμένου να δείξει τη συμπαράσταση του στους παίκτες των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Henk Ten Cate δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όσον αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο αυριανό ντέρμπι με την Ένωση, καθώς στην σημερινή προπόνηση δούλεψε στα στημένα.

Πάντως ο Ολλανδός τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα αφήσει στον πάγκο τον Djibril Cissé. Το πιθανότερο σχήμα το οποίο θα παραταχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός είναι το εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, Sarrieggi και Bjärsmyr θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βύντρα (δεξιό) και Kante (αριστερό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χαφ θα είναι οι Simao, Gilberto, Κατσουράνης, Leto και Καραγκούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Galinovic, οι τραυματίες Δάρλας, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος, ο Σεϊταρίδης και οι Μάντζιος και Cleyton.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης