Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, επανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας των «πράσινων».

«Δεν έχουμε τύχη στα παιχνίδια και έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Χρειάζεται ψυχραιμία. Στηρίζουμε τον Φερέιρα και είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός που συνεργάζεται με έναν τέτοιο προπονητή», τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού», μετά το πέρας του Δ.Σ, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι «…ο Γόντικας έκανε πολύ καλή δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναφέρθηκε στο χρέος της ΠΑΕ, χωρίς πάντως να διευκρινίσει πως θα καλυφθεί, ενώ διέψευσε τα σενάρια για τον Αγγελο Φιλιππίδη.

«Κουβαλάμε και ένα χρέος, που είναι μεγάλο. Ευελπιστούμε να το καλύψουμε», είπε ενώ ερωτηθείς για το αν αυτό καλυφθεί με δάνειο δήλωσε ότι «δεν μπορώ να πω ότι θα είναι δάνειο. Θα δούμε πως θα κινηθούμε».

«Με τον Φιλιππίδη γνωριζόμαστε, μου είναι συμπαθής, αλλά δεν έχει γίνει κουβέντα για την επιστροφή του», ήταν η απάντησή του για τις σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Νέος πρόεδρος κι επίσημα ο Αλαφούζος,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, 19:36

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης