Δύο αστέρες του παρελθόντος του ΝΒΑ μπήκαν και επίσημα στο «πάνθεον» του «μαγικού κόσμου». Ο λόγος για τους Σκότι Πίπεν και Καρλ Μαλόουν οι οποίοι με μια λαμπρή τελετή έγιναν τα νέα μέλη του «Hall of Fame».

«Είναι τιμή για μένα να με παρουσιάζει ο καλύτερος όλων των εποχών», είπε ο «Ινδιάνος», αναφερόμενος στον Μάικλ Τζόρνταν και συνέχισε: «Μάικλ, έχεις επηρεάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων, αλλά καμία όπως τη δική μου. Πάντα θα εξυμνώ την εμπειρία και τη σχέση μας. Σ` ευχαριστώ που υπήρξες συμπαίκτης μου. Όταν το 1987 γινόμουν παίκτης των Μπουλς, ποιος θα περίμενε ότι 23 χρόνια μετά ο κύριος με το νούμερο 23 θα με παρουσίαζε στο Hall of Fame». Ο Πίπεν με τους Μπουλς πήρε έξι δακτυλίδια πρωταθλητή ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Καρλ Μαλόουν που έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (1992, 1996) με την εθνική των ΗΠΑ, όπως και ο Πίπεν, δήλωσε αναφερόμενος στην μητέρα του: «Είμαι εδώ εξαιτίας της. Βρίσκομαι εδώ, γιατί τα πάντα έγιναν στην εντέλεια. Έγινα ντραφτ από τη Γιούτα, αγωνίστηκα δίπλα σε έναν πόιντ γκαρντ, όπως ο Τζον Στόκτον, και είχα προπονητή τους Τζέρι Σλόαν, Φρανκ Λέιντεν».

Μαζί με τους δύο αστέρες στο «Hall of Fame» μπήκαν ακόμα οι Τζέρι Μπας, Ντένις Τζόνσον, Γκας Τζόνσον, Σίνθια Κούπερ Ντάικ, Μπομπ Χέρλεϊ Σίνιορ και Μασιέλ Ουμπιράταν Περέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης