Τη… χρυσή τομή για την απόκτηση του Ουιλιάμ Γκαλάς συνεχίζει να ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» που… έτρεχαν μόνοι τους για την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού φαίνεται πως βρήκαν και ανταγωνιστές, αφού για τον Γάλλο επανήλθε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Γαλλία οι Παριζιάνοι πρότειναν διετές συμβόλαιο στο Γκαλάς με απολαβές 2 εκατ. ευρώ και πλέον βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, το «φλερτ» φαίνεται να καταλήγει σε… ναυάγιο και στο προσκήνιο περνά και πάλι ο Κρις. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να διαπραγματεύεται την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ η Λιόν βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και έχει σε πρώτο πλάνο τον Μπρούνο Άλβες της Πόρτο.

Εναλλακτική λύση είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα της Γουέστ Χαμ.

Εν τω μεταξύ, ο Ντάνι Φερνάντες ανήκει από χθες στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από την Μπόχουμ. Η έλευσή του αναμένεται να απομακρύνει από τον Παναθηναϊκό έναν εκ των Γκαλίνοβιτς ή Καρνέζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, οι «πράσινοι» θα επισημοποιήσουν την απόκτηση του Γιώργου Ιωαννίδη, αφού ο 22χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Τέλος, περίπου 14.500 διαρκείας έχουν πωληθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Τετάρτη θα μπορούν να αγοράσουν κάρτες και οι φίλοι των «πράσινων» που δεν είχαν πέρσι εισιτήριο διαρκείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης