Ένα νομικό παραθυράκι ανακάλυψαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για ν’ απαλλαγούν τουλάχιστον για… έξι μήνες από το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Λέτο και συγχρόνως ν’ ανοίξει μια θέση στη πεντάδα των ξένων για να βρει θέση στο ρόστερ ο Ιάπωνας Γιοχέι Καζιγιάμα.

Οι «πράσινοι» έψαξαν την υπόθεση και βρήκαν ότι καλύπτονται ακόμα και για μονομερή διακοπή συμβολαίου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος σε «πηγαδάκι» κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει μία διάταξη, ένας νόμος, που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να κάνει μονομερή διακοπή συμβολαίου σε παίκτη που είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέτο και ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα. Όμως εμείς θέλουμε να βρούμε μία λύση από κοινού και να πάρει ένα ποσό ο παίκτης, όσο δεν παίζει, να κάνουμε διακοπή και όταν ξαναπαίξει μπάλα, το ξαναβλέπουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα ο επικεφαλής των «πρασίνων» συμπλήρωσε: «Ο Λέτο πάντως είναι ένας παίκτης, που θα μπορούσαμε να κάνουμε μία υπέρβαση και να δώσουμε ένα συμβόλαιο πάνω από 300.000 ευρώ. Για παίκτες στυλ Λέτο, μπορούμε να το κάνουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης