Την πρόκρισή του στον τελικό του φάιναλ φορ του Βαλκανικού Κυπέλλου, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισε σήμερα ο Άρης.

Η ομάδα του Γιώργου Οικονομίδη επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Όζντακ στον πρώτο ημιτελικό, που διεξήχθη στο κλειστό των Βασιλικών, και έτσι αύριο (19:00) θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, κόντρα σε μία εκ των  Φενερμπαχτσέ ή Παρτιζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-20

Άρης (Οικονομίδης): Κοβάσεβιτς 4, Τερζής 6, Μιλιβόγιεβιτς 5, Πετρέας 10, Ρουμελιώτης 13, Κιόσης 8, Παπαδημητρίου (λ-88%), Πιπέργιας, Καραγιάννης, Τακουρίδης 3, Σαρικείσογλου 7, Τζελάτης.

Όντζακ (Στάνιτς): Τεοντόροβιτς 4, Τόμιτς 12, Στάνιτς 2, Ελέζοβιτς 1, Τζούριτς 3, Λόπαντιτς 3, Στάνιτς Ι. (λ-50%), Γκριγκιτς 1, Στάνιτς Ντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Οικονομίδης: «Τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα για εμάς. Τώρα αυτό που μας απασχολεί είναι μόνο ο τελικός, ο οποίος, ανεξαρτήτως αντιπάλου, αναμένεται να είναι πολύ δυνατός. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, όπως και στα ματς της προκριματικής φάσης και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ξεκουράζοντας λίγο τους βασικούς».

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Δείξαμε σοβαρότητα στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού, με μοναδική ίσως εξαίρεση το ξεκίνημα το τρίτου σετ, αλλά εν μέρει θεωρείται και δικαιολογημένη η ολιγωρία μας, γιατί η αντίπαλη ομάδα ήταν μικρότερης δυναμικότητας. Πλέον, μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο τελικό, όπου καλούμαστε να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το κύπελλο, για εμάς τους ίδιους, την ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης