Το τέταρτο εισιτήριο για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line εξασφάλισε ο Πανσερραϊκός. Το συγκρότημα του Ούγκο Μπρος επικράτησε στις Σέρρες 1-0 της Λάρισας, με γκολ που σημείωσε ο νεαρός Γκούρτσας στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του κακού αγωνιστικού χώρου δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Χαρακτηριστικό είναι οι ελάχιστες ευκαιρίες που καταγράφηκαν στα ενενήντα λεπτά παιχνιδιού. Στο 38’ η Λάρισα έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ιγκλέσιας πλάσαρε και ο Γαλανόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ζουράφσκι από καλή θέση δε σημάδεψε σωστά και έστειλε τηΝ μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα των Σερρών με τον Αμπουμπακαρί λίγο έλλειψε να σκοράρει, αλλά το σουτ του παίκτη των «λιονταριών» πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βράνιτς. Στο 79’ όμως ο Γκούρτσας, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Λάρισας και έγινε ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης, «γράφοντας» το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη νίκη ήταν η πρώτη εντός έδρας του Πανσερραϊκού για τη φετινή χρονιά.

Κίτρινες κάρτες: Καλί, Μπούλε, Καλλιμάνης, Γκούρτσας – Ζουράφκι, Σαρμιέντο, Ιγκλέσιας, Ιλιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Κηπουρός, Γαλανόπουλος, Καλλιμάνης, Καλί, Μούταβτζιτς, Αμπουμπακαρί, Διγκόζης, Μπαϊκαρά (73’ Γεωργιάδης), Τάντιτς (60’ Μάρκο Αουρέλιο), Μπούλε, Μπράιτ (24’ Γκούρτσας).

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Νταμπίζας, Ααράμπ (84’ Βλασόπουλος), Κατσιαρός, Μπουκουβάλας (80’ Κυριάκος), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Πάρα, Τσίγκας (70’ Ιλιτς), Ζουράφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης