Το μήνυμα του Μαχλά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 17:36
Το μήνυμα του Μαχλά
Για την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Μαχλάς. Ο απερχόμενος πρόεδρος των Κρητικών, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, «NovaΣπορ FM 94,6», έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχω σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά την παραίτησή μου και το κάνω μέσω λογικής. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια γεγονότα και να μένουν ατιμώρητα. Επιτέλους, κάτι πρέπει να γίνει, κάποιοι πρέπει να πάρουν κάποια μέτρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αλλάζει τίποτα στην ομάδα. Ίσα-ίσα, το ποδοσφαιρικό τμήμα διαφέρει με το διοικητικό. Άλλο η ομάδα κι άλλο τα γεγονότα που έγιναν στα Γιάννενα. Πέρυσι, φτάσαμε να παίζουμε μπαράζ για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα και διαιτητές μεγάλου επιπέδου μας "κατακρεουργούν". Έχουν γίνει πολλά σε βάρος της ομάδας μας και φαινόμαστε αβοήθητοι κι αυτός είναι ο λόγος της παραίτησής μου», είπε ο Μαχλάς και συνέχισε:

«Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να πάρω την ομάδα και να φύγω. Εγώ σαν πρόεδρος της ομάδας τι πρέπει να κάνω; Είναι ντροπή αυτά τα γεγονότα. Όταν ευχαρίστησα τον πρόεδρο του ΠΑΣ για το ότι μας προστάτεψε όταν φτάσαμε στο γήπεδο, το έκανα από καρδιάς, αλλά νιώθω απαίσια όταν με κατηγορεί πως συναίνεσα να συνεχιστεί το παιχνίδι και τον καλώ να το διαψεύσει και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Το θέμα είναι τι τιμωρίες πρέπει να υπάρξουν. Μπήκα στα αποδυτήρια και αντιμετώπισα συνθήκες πολέμου. Όλα αυτά, τα είχα δει στις ταινίες».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 17:38