Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ο σαββατιάτικος αγώνας του με τον Ηλυσιακό, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του και ο τεχνικός των Θεσσαλών, Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιλισίων ως ματς «ζωής και θανάτου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα. Αυτός ο μήνας όπως και ο επόμενος είναι όλη η χρονιά. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι ζωής και θανάτου γιατί αν κερδίσουμε παραμένουμε ζωντανοί στη μάχη για την παραμονή. Είναι ένα παιχνίδι που θα το κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο εν λόγω ματς: «Ευελπιστούμε να έχουμε και την ανταπόκριση από τον κόσμο και γι’ αυτό απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους να είναι κοντά μας και να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Κρις Μάσι τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι. Ελπίζω να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Φάσεις από παλιότερο παιχνίδι του Γ.Σ Ολύμπια Λάρισας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης