Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Αμαρουσίου υπέβαλαν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Κουτσούκος και τα μέλη Σπύρος Σταθούλης και Νικος Πέππας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξηγούν πως «η αθέτηση των δεσμεύσεων του ‘Αρη Βωβού να αναλάβει τις οφειλές που δημιουργήθηκαν επί προεδρίας του» είναι ο βασικός λόγος που τους οδήγησε στην παραίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλούν μάλιστα τον Βωβό να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, ν’ αναλάβει την διοίκηση «και όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει αφήσει, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη».

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι: «Τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί από τα κατασχετήρια που φτάνουν συνεχώς στην ΚΑΕ δείχνουν αξεπέραστα.

Το βασικότερο είναι ότι δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με βάση τον προϋπολογισμό που είχαμε εκπονήσαμε στο ξεκίνημα της περιόδου, ώστε να είμαστε συνεπείς απέναντι στις τρέχουσες λειτουργικές υποχρεώσεις, αφού τα έσοδα δεσμεύονται για να καλυφθούν χρέη της περιόδου Βωβού. Χωρίς αυτά δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης