Τις περιπτώσεις των Μουσά Μααζού, Ντομινίκ Αντίγια και Κρίστιαν Νέμεθ εξετάζει ο Παναθηναϊκός, μέσω του Κάρλος Φρέιτας. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν από τους τρεις με τη μορφή δανεισμού, για να τους έχουν ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Για τους δύο πρώτους, η περίπτωση δανεισμού είναι εφικτή, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο για τον Κρίστιαν Νέμεθ, αφού η Λίβερπουλ θέλει να τον πουλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» στη Φενερμπαχτσέ για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με το «Goal», οι Τούρκοι κατέθεσαν πρόταση ύψους δέκα εκατ. ευρώ, όμως για τον Παναθηναϊκό ο Γάλλος στράικερ αποτελεί παίκτη-κλειδί.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, από την πλευρά του, τόνισε για ακόμα μια φορά πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» μέχρι το 2012, αφού είναι ικανοποιημένος τόσο από την ομάδα όσο και από τις συνθήκες.

«Έχω πει ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Την περσινή χρονιά, οι εκπρόσωποί μου ξεκίνησαν συζητήσεις με το κλαμπ. Αλλά η σεζόν τελείωσε κι αυτές δεν προχώρησαν. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις που ξεκινήσαμε πέρυσι. Ο,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να παραμείνω μία ακόμα χρονιά. Αν βέβαια αυτό είναι επιθυμία και του Παναθηναϊκού. Αλλά δεν υπάρχει βιασύνη, όλα θα έρθουν στην ώρα τους» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μίλησε για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο και εξήγησε: «Ήταν μια φήμη και δεν ήταν αλήθεια. Για να συμφωνήσω με τη Φλαμένγκο, θα πρέπει να έχω άδεια από τον Παναθηναϊκό. Όταν ήμουν εκεί, κανένας από το κλαμπ δεν μου τηλεφώνησε να μου πει κάτι τέτοιο. Είναι νορμάλ να ακούγονται τέτοια πράγματα. Κι όταν ήρθα εδώ υπήρχαν συνέχεια φήμες ότι θα φύγω, αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Πάντως, για την ώρα οι δύο παίκτες που θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τους «πράσινους» είναι οι Λουκάς Βύντρα και Ορέστης Καρνέζης.

Όσο για τους υπό παραχώρηση παίκτες, ο Σίλβα Κλέιτον βρίσκεται στη λίστα του Ανόβερο, ενώ ο Γκαλίνοβιτς θα μετακομίσει στην Καβάλα. Για τον Μάντζιο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λέστερ, ενώ «ανοικτό» είναι το θέμα του Χρήστου Μελίσση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης