Με το παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 21:45 ξεκινάει απόψε η φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα. Όσο για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ τη Μάλαγα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή θα κοντραριστούν στην Ισπανία με την Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή.

Για το αποψινό παιχνίδι, ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Ηλίας Ζούρος, είπε: «Είμαι ευτυχής με το sold out των εισιτηρίων Όλοι ξέρουν ποια είναι η ΤΣΣΚΑ, όπως και ότι στόχος της είναι το φάιναλ φορ. Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε, χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα παίξουν οι Καλνιέτις, Ράκοβιτς και Πόποβιτς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Καζλάουσκας σημείωσε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, γιατί η Ζαλγκίρις έχει φτιάξει μία ισορροπημένη ομάδα φέτος. Θυμάμαι τις μονομαχίες των δύο ομάδων από τη δεκαετία του 1980 στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά έχουν αποδείξει την αξία τους και στη σύγχρονη εποχή, κατακτώντας η μεν Ζαλγκίρις μία φορά και η δε ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο φορές την Ευρωλίγκα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης