Αν και νωρίς στο πρωτάθλημα ο Διομήδης έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα του Άργους μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, επικράτησε 27-26 και του Δούκα και πλέον είναι η μόνη ομάδα που συνεχίζει με το απόλυτο των νικών.

Με γκολ του Μεγαλοοικονόμου στο 58’ ο Διομήδης προηγήθηκε 25-27, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε πριν το τέλος ο Νικολαΐδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 6-11, 8-15 (ημχ), 14-20, 21-23, 26-27

Δούκας (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 12, Γεωργίου, Τόμπρος, Τζηράς 2, Γκέρτσος 4, Παπαδιονυσίου 3, Νικολαϊδης 4, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Κοβογλανίδης, Μαστορογιάννης 1, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας, Ακάλεστος.

Διομήδης (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοοικονόμου 7, Κρεμαστιώτης, Πασσάς, Πριόβολος, Μάλλιος 2, Νούγκοβιτς, Μαραγκός, Σαμαράς 3, Σπέντζος, Μούγιτς, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Μουντζουρίδης (αρχηγός Δούκα): «Το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο δεύτερο διορθώσαμε την άμυνα και είχαμε καλύτερες λύσεις στην επίθεση και καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Το σχήμα ήταν πιο γρήγορο και αποκτήσαμε κίνηση χωρίς την μπάλα που μας έλειπε. Αυτό το πρόσωπο το παρουσιάζουμε μέχρι τώρα σε όλα τα ματς. Πιθανότατα μπαίνουμε χωρίς ενθουσιασμό».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Ο Μουντζουρίδης έβαλε κάποια εύκολα γκολ. Ο Δούκας βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάτι το οποίο δεν είναι ενθαρρυντικό για μια ομάδα σαν και εμάς που έχουμε στόχους υψηλούς. Μετράνε οι βαθμοί και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από την νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης