Με θετικό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βίσλα Κρακοβίας ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος είναι υποψήφιος για να αναλάβει τα «ηνία» της πολωνικής ομάδας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «gwizdek24.se.pl», ανέφερε: «Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτική της Βίσλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί του παρόντος δεν συνδέομαι με καμία ομάδα και είμαι έτοιμος να συζητήσω οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα προοπτική. Η Βίσλα λοιπόν, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάρει τον ατζέντη μου και να διαπραγματευτεί», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Εν συνεχεία ο Χιμένεθ μίλησε για το «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ, διευκρινίζοντας ότι δεν αποχώρησε από την «Ένωση» για αγωνιστικούς λόγους, αλλά κυρίως για οικονομικούς, ελέω των προβλημάτων, που υπάρχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν είχα οδηγήσει την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως δυστυχώς ο σύλλογος είναι βυθισμένος στην κρίση, όπως και όλη η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία μας, από τη στιγμή που υπήρχαν προβλήματα πληρωμών για τους παίκτες και το δικό μου συμβόλαιο επιβάρυνε σημαντικά το μπάτζετ της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης