Το γκολ του Κώστα Μανωλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο χάρισε στην «Ένωση» μία πολύτιμη νίκη 1-0 και παράλληλα κράτησε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» τον -υπ’ατμόν μέχρι τότε- Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση του «δικέφαλου», τους συνεχάρη για τη χθεσινή νίκη, την οποία χαρακτήρισε «μεγάλη», εξαιτίας των όσων προηγήθηκαν αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον Πανιώνιο, όσα έγιναν και τα όσα κάναμε στο γήπεδο, για μένα είναι μια μεγάλη νίκη. Yπήρχε μεγάλη πίεση σε όλους μας, αλλά δείξαμε ότι ανταποκριθήκαμε. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Και στα δύσκολα το δείξαμε. Δεν είναι μόνο το πώς πανηγυρίσαμε. Αλλά και ότι κάναμε μέσα στο γήπεδο όλοι μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Εν συνεχεία ο Μανόλο Χιμένεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε ένα διάστημα μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε στις αδυναμίες. Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο και πολύ δύσκολο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης