Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο «Καυτανζόγλειο» Ηρακλής και Λεβαδειακός, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένες καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Γκονζάλες στο 50’, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 81’ ο Κονέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 71΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βασίλης Παμπορίδης, καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή, αλλά με την υπόδειξη του 4ου διαιτητή, Μάνταλου, πήρε πίσω τη λανθασμένη αρχική του απόφαση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10’ απώλεσε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κονέ αρχικά απείλησε με γυριστό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Λόπεζ Βαγιέχο, ενώ στη συνέχεια και πάλι ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού είπε «όχι» σε κεφαλιά του Επστάιν, μπλοκάροντας την μπάλα.

Οι παίκτες του Μπουμπένκο συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, ωστόσο γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν, καθώς ο Βαγιέχο με τις επεμβάσεις τους κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας στο 28’ εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Γιάντση, ενώ στο 37’ αποσόβησε με εντυπωσιακό τρόπο απευθείας φάουλ του Κονέ.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε γι΄ άλλη μια φορά στο «Καυτανζόγλειο».

Η ομάδα της Βοιωτίας, στην πρώτη καλή της ευκαιρία στο παιχνίδι, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Στο 50’ ο Ουρουγουανός άσος των φιλοξενούμενων, Γκονζάλες, είδε τον Πορτογάλο πορτιέρο του Ηρακλή εκτός εστίας και με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Ο Γηραιός, στη συνέχεια, πίεσε την ομάδα της Βοιωτίας, για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο δεν ήρθε ελέω Βαγιέχο στο 62’, όταν ο πορτιέρο των πράσινων είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Μιλάνο έξω από την περιοχή.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Παμπορίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή σε πέσιμο του Μιλάνο μέσα στην περιοχή.

Μετά από συνεννόηση με τον 4ο ρέφερι, Μάνταλο, ο «άρχοντας» του αγώνα ήρε την απόφασή του, καθώς δεν υπήρξε καμία παράβαση.

Για να φτάσουμε στο 81’, όταν οι προσπάθειες των γηπεδούχων για την ισοφάριση απέδωσαν καρπούς με γκολ του Κονέ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «γηραιού» μετά από φάουλ του Μάρα και σύγχυση μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κίτρινες: Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα – Αμπουμπακάρι, Μπάρκογλου, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μπεγκόνια, Γκονζάλες, Βαγιέχο, Αλεξίου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Μπουμπένκο): Φερνάντες, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος (85΄ Παπαστεργιανός), Γιαννούλης, Ηλιάδης (75΄ Κομπαγιάσι), Πίτου Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν (56΄ Μιλάνο), Μάρα, Γιάντσης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δ. Φαράντος): Λόπεζ Βαγιέχο, Μουλόπουλος (61΄ Αλεξίου), Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Ταραλίδης, Αμπουμπακάρι (64΄ Μαρτορέλ), Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Σολά (46΄ Αγκάλι)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης