Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Πέρασε η χθεσινή μας δυάδα με τον άσο της Μονπελιέ (1.85) και το διπλό της Μπενφίκα (1.65) και όσοι μας ακολούθησαν πήγαν στο ταμείο όχι για να καταθέσουν τον οβολό τους, αλλά για να… εισπράξουν.

Ας περάσουμε όμως στο κυριακάτικο κουπόνι, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Για σήμερα έχουμε επιλέξει δύο άσους, οι οποίοι αν επαληθευτούν αποφέρουν 3,4 φορές τα χρήματα που θα ποντάρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός αγνοεί μέχρι στιγμής τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και θα υπερβάλει εαυτόν προκειμένου να σπάσει το ρόδι απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι Φαίακες έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής, ωστόσο φρονούμε ότι η έδρα θα «μιλήσει» και οι Βοιωτοί θα πάρουν το πρώτο τους τρίποντο σε ένα ματς που θεωρείται «must win» γι’ αυτούς, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Από εκεί και πέρα, καλές πιθανότητες να επαληθευτεί πιστεύουμε ότι έχει και ο άσος της Έλφσμποργκ, η οποία αντιμετωπίζει την ντεφορμέ ΑΪΚ Στοκχόλμης, που μετράει 4 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΥΑΔΑ…

374. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1 (1.70)
376. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 1 (2.00)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης