Τις διαδικασίες για να αποκτήσει ο Κεχίντε Φατάι τη ρουμάνικη υπηκοότητα και να παίξει στους αγώνες μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της βαλκανικής χώρας ο 23χρονος επιθετικός από τη Νιγηρία, ο οποίος αγωνίζεται στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ ως δανεικός από την Άστρα Γκιουργκίου δεν χρειάζεται να περιμένει οκτώ χρόνια για να αποκτήσει την υπηκοότητα βάσει νομοθεσίας, καθώς είναι παντρεμένος με Ρουμάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας αναμένεται να συναντηθούν με τους αξιωματούχους του υπουργείου για να δουν ακριβώς ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί, καθώβς στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στη χώρα.

Στη συνέχεια το υπουργείο θα συντάξει ένα μνημόνιο και θα στείλει έγγραφα σε όλα τα υπουργεία γιατί απαιτείται η άδεια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κεχίντε Φατάι έχει αγωνιστεί τρεις φορές στην Εθνική Νέων της Νιγηρίας αλλά ποτέ στην Εθνική Ανδρών του αφρικανικού συγκροτήματος και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην αντίπαλο της Εθνικής μας στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης