Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε η Λέστερ, καθώς αγόρασε τον Γιούρι Τίλεμανς από την γαλλική Μονακό, μετά από την επιτυχημένη του θητεία ως δανεικός στις «αλεπούδες».

Ο 22χρονος Βέλγος χαφ συμφώνησε για 4 χρόνια και έγινε ο τρίτος παίκτης που έρχεται στον αγγλικό σύλλογο από τότε που ανέλαβε ο Μπρένταν Ρότζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έγιναν γνωστές, αλλά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Λέστερ δαπάνησε το ποσό ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου των 40 εκατ. λιρών, ξεπερνώντας τα 30 εκατ. που πήρε η Νιουκάστλ την περασμένη εβδομάδα για τον Πέρες.

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα να υπογράφεις σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ», είπε ο Τίλεμανς στην ιστοσελίδα της Λέστερ και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο για να πετύχει κάτι πολύ μεγάλο και για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό είναι θαυμάσιο πράγμα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι με αυτή την ομάδα και να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.»

Ο διεθνής άσος πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου ως δανεικός στην Λέστερ, όπου πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης