Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, μετά την επιβλητική νίκη (92-73) επί της Φενερμπαχτσέ στον τουρκικό «εμφύλιο» του φάιναλ φορ, που φιλοξενείται στη Βιτόρια και την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στα πλέι-οφ, είχαμε μία εξαιρετική σεζόν. Σήμερα παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και την κερδίσαμε. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τους παίκτες μου, παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση και κάναμε αυτά που έπρεπε. Έχουμε ακόμα τον τελικό και ανυπομονούμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Αναντολού Εφές και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αξίζαμε. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Είναι ο πρώτος τελικός μου, είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από το τρόπαιο. Θα είναι σίγουρα δύσκολο, θα το απολαύσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υποσχέθηκα στους παίκτες μου πως θα πάμε για ένα βράδυ στην Ίμπιζα, αν κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Από την πλευρά του, ο MVP του ημιτελικού, Σέιν Λάρκιν (30π.), είπε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι μια μεγάλη σεζόν. Δουλέψαμε σκληρά ως ομάδα. Είναι τρομερό ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το σημείο στη δεύτερη σεζόν μου στην Ευρώπη. Ελπίζω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και να πάρουμε τον τίτλο.

Κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα μου. Έμεναν μόνο δύο ματς για την κούπα, οπότε πρέπει να βοηθήσεις παντού στο παρκέ: με ριμπάουντ, με ασίστ, με βουτιές για χαμένες μπάλες. Έχουν σημασία οι λεπτομέρειες και προσπάθησα να κάνω τα πάντα απόψε. Είμαστε πεινασμένοι. Δεν μας περίμεναν πολλοί εδώ, όταν άρχισε η σεζόν. Είμαστε πεινασμένοι και θέλουμε να αποδείξουμε πως ο κόσμος έκανε λάθος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης