Δωρεά ύψους 100.000 ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη κατά της πείνας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 14:38
Δωρεά ύψους 100.000 ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη κατά της πείνας

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πράξη πρόσφατη δέσμευσή της, σύμφωνα με την οποία θα συνέδραμε στη μάχη κατά της πείνας.

Συγκεκριμένα οι μόνιμοι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν μία δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στην οργάνωση «Action contre la Faim», έτσι ώστε οι υπάλληλοι και οι εθελοντές να αποκτήσουν προστατευτικό εξοπλισμό, κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Αντιμέτωποι με αυτή την επιδημία που δεν εξαιρεί κανέναν, το έργο που επιτελέστηκε σε πολλούς τομείς από τις ομάδες δράσης κατά της πείνας είναι απαραίτητο, περισσότερο από ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, και πρόσθεσε:

«Είναι καθήκον μας να υποστηρίξουμε την ACF, με την οποία συνεργαζόμαστε για περισσότερα από δύο χρόνια. Ελπίζω ότι αυτό το ποσό θα διατεθεί σε συγκεκριμένα έργα στη Γαλλία, αλλά και διεθνώς, σε ιδιαίτερα ευάλωτες περιοχές, στην Αφρική, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή, όπου η ACF δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός ο πρόσθετος εξοπλισμός θα τους επιτρέψει να εργάζονται πιο ήρεμα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 15:22