Έχουμε δει στο παρελθόν προπονητές να απολύονται από ομάδες και στη συνέχεια να επιστρέφουν σε αυτές, ωστόσο αυτό που συνέβη στην Εθνική Ιράν δεν έχει προηγούμενο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντράγκαν Σκόσιτς επέστρεψε στον πάγκο της ασιατικής ομάδας, μόλις έξι ημέρες μετά την απόλυση του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι καλά διαβάσατε… Ο Κροάτης προπονητής, ο οποίος οδήγησε το Ιράν στο έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας του, έπειτα από 15 νίκες στα 18 παιχνίδια των προκριματικών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ηττήθηκε στους δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες του, συμπεριλαμβανομένης της φιλικής ήττας με 2-1 από την Αλγερία στο Κατάρ τον περασμένο μήνα.

Έτσι απολύθηκε μετά από έντονη κριτική ορισμένων παικτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκανε κρούση στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Εντούτοις ο Νορβηγός προπονητής απέρριψε την πρόταση που του έγινε κι έτσι η ομάδα των Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ανσαριφάρντ επανέφερε τον Σκόσιτς στον πάγκο της, μετά από μόλις έξι ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράν θα αγωνιστεί στον ίδιο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με την Αγγλία, τις ΗΠΑ και την Ουαλία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης