Η Dazn, η παγκόσμια υπηρεσία ροής αθλητικού περιεχομένου, είναι το «νέο σπίτι του ποδοσφαίρου» στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, έχοντας αποκτήσει αποκλειστικά δικαιώματα στην Bundesliga για τις επόμενες τέσσερις περιόδους.

Ξεκινώντας από το 2021 και ως το 2025, η Dazn θα μεταδώσει τους αγώνες πρωταθλήματος σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για Παρασκευή και Κυριακή, για συνολικά 106 παιχνίδια ανά σεζόν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία για τα εθνικά δικαιώματα ποδοσφαίρου που έχει παραχωρηθεί ποτέ σε μια υπηρεσία ροής στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καλύτερες στιγμές (highlights) κάθε παιχνιδιού της Bundesliga θα είναι επίσης διαθέσιμες στην πλατφόρμα. Επιπλέον, οι καλύτερες στιγμές κάθε παιχνιδιού του γερμανικού πρωταθλήματος που θα έχει μεταδοθεί ζωντανά, επίσης θα είναι διαθέσιμες στην Dazn.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρόεδρο του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος (DFL), Κρίστιαν Σάιφερτ, το ποσό για το οποίο πωλήθηκαν τα συνολικά δικαιώματα ήταν 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ για ολόκληρη την περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης